Personal training

Wil jij ook zo graag je doel bereiken, maar weet je niet hoe je dat het beste aanpakt en heb je iemand nodig die jou daar mee helpt?

Inmiddels heb je elk denkbaar dieet geprobeerd en kan je de hoe-zorg-ik-dat-ik-fit-word-adviezen wel dromen. Je voelt je niet fit, je zit niet lekker in je vel, je wilt graag een paar kilo’s kwijt en je wilt zo veel energie hebben, dat je elke dag fluitend door komt. Je doet nog één poging om meer te gaan bewegen, maar als ook deze poging weer mislukt, besluit je dat het anders moet.

Hoe fijn zou het zijn om deze keer je doel wél te bereiken? En dat je dat bereikte doel dan ook nog eens vast houdt? Zodat je vaarwel kan zeggen tegen die steeds maar terug kerende kilo’s en je je elke dag energiek, zelfverzekerd en fit voelt. Klinkt goed, toch?

Dan heb ik goed nieuws voor je: Het kan! En ik ga je helpen. 

Samen gaan we kijken wat je wilt bereiken en hoe we dat gaan aanpakken. We maken een plan dat rekening houdt met jouw leefstijl, zodat je het perfect kan combineren met je thuissituatie. Je gaat ervaren hoe het is om doelgericht te trainen, je gaat leren hoe je thuis zelf ook naar je doel kan toewerken en ik leer je hoe jij na het behalen van je doel, dit ook kan blijven vasthouden.

Het resultaat? Je hebt energie voor tien, je voelt je krachtig, zelfverzekerd en voldaan.

Is personal training iets voor jou?

Personal training is iets voor jou als je:
– Graag je doel wilt bereiken, maar niet weet hoe je dat het beste kan aanpakken.
– Gemotiveerd wilt worden om het beste uit jezelf te halen.
– Je wilt leren hoe je oefeningen op een goede manier uitvoert, zodat je het beste uit de oefening haalt.
– Je graag een stok achter de deur wilt hebben.
– Wilt stoppen met dat eindeloze Googlen naar informatie over training en voeding.
– Doelgericht wilt trainen, met een schema dat speciaal voor jou is gemaakt.

Personal training is niks voor je als je:
– Denkt dat het vanzelf gaat.
Ik ga je zo veel mogelijk helpen, maar uiteindelijk ben jij degene die het moet wil doen.
– Denkt dat alles afhankelijk is van alleen trainen.
Ook dat is helaas niet zo. Er zitten 24 uur in een dag. Het wordt heel lastig om je doel te bereiken, door alleen dat uurtje te trainen. Die overige 23 uur tellen ook mee.
– Meteen resultaat verwacht.
Ik geloof niet in Quick-fix oplossingen. Ik vind het belangrijk dat je jouw doel op een veilige manier bereikt, zodat je dit vervolgens ook kan behouden.

En misschien denk je nu: ‘Mooi verhaal Iris, maar ik heb het al zo vaak geprobeerd, dus ik geloof niet dat het nu opeens wel lukt. En heb geen motivatie, ik heb heel snel blessures, ik hou gewoon heel erg van taartjes en eigenlijk heb ik een hekel aan sporten.’

Dat begrijp ik, want laten we eerlijk zijn: ik heb ook wel eens moeite om mezelf van de bank af te krijgen en wie houdt er nou niet van lekker eten?

Maar vraag jezelf dan eens af: Wil ik écht mijn doel bereiken en wil ik er voor gaan? Of besteed ik mijn tijd liever aan het bedenken van smoesjes? (Geloof me, dat laatste doet iedere sporter af en toe ;-))

Hoe fijn zou het zijn als je motivatie weer terug komt, dat je blessures voor blijft, dat je een schema hebt dat wél werkt en dat je zelfs geniet van het sporten?

Wat gaan we precies doen?

We beginnen met een intakegesprek. We gaan na wat je precies wilt bereiken, waarom je dat wilt bereiken en hoe je dat wil bereiken. Vervolgens we maken een plan van aanpak. Daarna gaan we verschillende testen doen. Hierbij kan je denken aan het testjes voor het meten van je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid, maar ook het gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de spiermassa tellen mee. Geen zorgen, we gaan echt niet álles testen, we kijken alleen naar wat relevant is voor het behalen van jouw doel. Ook gaan we kijken naar hoe jij als persoon beweegt, zodat we de zwakke punten herkennen en de kans op eventuele blessures zo klein mogelijk houden. Op basis van de uitslag van de testen maak ik een trainingsschema dat bij jou past en kunnen we de eerste stap zetten in het behalen van jouw doel. Voor, tijdens en na de trainingen sta ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over training, voeding, of al je ‘wat-kan-ik-nog-meer-doen-om-fit-te-worden-vragen’.

Kortom:
Personal training is meer dan alleen trainen, namelijk:
– Een intakegesprek
– Diverse testen en metingen.
   Inclusief tussenmetingen, afhankelijk van de duur van het traject, en een eindmeting.
– Meerdere bewegingsanalyses.
   Aan het begin én aan het eind van het traject, met eventuele tussen-analyses.
– Trainingen door middel van trainingsschema’s die met jou mee groeien.
– Voor, tijdens en na de training sportadvies.

Nu heb je natuurlijk nog één brandende vraag: Wat kost het?

Een intakegeprek is altijd gratis. Hier in gaan we kijken of personal training iets voor jou is. En ik zal eerlijk zijn, als ik denk dat jouw doel niet realistisch is, of als ik denk dat het niks voor je is, dan zal ik ook echt aangeven.

Als je alleen komt trainen:

Losse les: 60 euro
10 trainingen:
55 euro per les
20 trainingen: 52 euro per les
40 trainingen: 48 euro per les
60 trainingen: 43 euro per les

Als je met z’n tweeën wilt komen trainen

Losse les: 50 euro per persoon, per les
10 trainingen:
 44 euro per persoon, per les
20 trainingen: 41 euro per persoon, per les
40 trainingen: 38 euro per persoon, per les
60 trainingen: 34 euro per persoon, per les

 

De keuze is aan jou:

1. Je gaat de uitdaging aan!
Misschien is het wel spannend en ligt het buiten je comfortzone, maar ik ga je helpen met het bereiken van je doelen, zodat jij trots op jezelf én op je prestatie zult zijn!

2. Je doet het niet en je blijft waar je bent.
Je kiest voor de bekende weg. De weg vol onzekerheid en frustraties.

Heb je vragen of wil je een intakegesprek te plannen? Neem dan contact op